Klik her for menu »

Håndværksrådet


Håndværksrådet – de små og mellemstore virksomheders talerør

Håndværksrådet er organisationen for de små og mellemstore virksomheder i Danmark og har til formål at sikre virksomhederne de bedste betingelser for vækst og udvikling.

Det betyder større sikkerhed for dig som kunde, da virksomheder under håndværksrådet altid holder sig opdateret indenfor området.

Kort om Håndværksrådet
Håndværksrådet blev stiftet i 1879 og repræsenterer i dag de små og mellemstore virksomheders og håndværkets interesser.

De ca. 22.500 virksomheder i Håndværksrådet er fordelt på mange forskellige fag inden for mindre industri, byggeri, handel og service. De fleste af virksomhederne er medlem af Håndværksrådet gennem 33 faglige organisationer og 65 tværfaglige organisationer. Virksomhederne fordeler sig fra familievirksomheden til virksomheder med op til flere hundrede ansatte. Fælles for dem er, at virksomhedslederen og -ejeren typisk er én og samme person. Virksomhederne spænder fra højteknologiske fremstillingsvirksomheder over traditionelle håndværksfag til helt nye fagområder. De bidrager til at skabe nye arbejds- og

Information
Håndværksrådet informerer løbende om sit arbejde og om andre nyheder, der har betydning for virksomhederne. Se www.hvr.dk for mere information
Uforpligtende tilbud?

Indtast dit nummer, og vi ringer dig op for et uforpligtende tilbud!